Nu var det ett tag sedan jag skrev här och det av förklarliga skäl. Inget tävlande och heller inget matnyttigt att skriva hem om. Men jag lever så ni behöver inte oroa er.

Efter Cykelvasan så hade jag planerat att delta i några fler tävlingar, både Karlstad XC och Västgötaloppet. Såhär någon månad efter vasan så har luften helt gått ur mig. Jag är såklart oerhört ledsen och besviken.

Träningen går bra och jag har plockat upp både löpningen och även börjat simma. Jag har ett litet tävlingssug men där stannar det, tyvärr.

Jag får sikta på 2019 istället och försöka bygga upp både suget, det mentala och kosten för att göra det till en betydligt bättre säsong än 2018.

Det har varit en rolig säsong men samtidigt otroligt jobbig, tänk vilket väder vi har haft med många cykeldagar och värme som slår det mesta. De tävlingar jag ställt upp i har alla varit roliga men väder och huvudet har inte alltid varit till min fördel.

Den sista anhalten är Rapha 500 i mellandagarna, det ser jag fram mot! Får hoppas det blir en fin vinter med lagomt mycket snö och välplogade vägar.

Jag skall göra en hel del förändringar till 2019, mer om detta kommer i framtida inlägg. Jag tror det blir en del landsväg också nu när MTB blivit så hett att alla skall hålla på med det och dessutom har så enkelt för det.

Jag skall försöka ta mig in i Skoda Cyclingteam också. Min ansökan från förra året har förfinats och hoppas såklart på att få komma längre i processerna inför 2019.

Det kommer också bli ett byte av klubb inför nästa år, det har jag flaggar lite för tidigare. Jag behöver utvecklas, utmanas och hitta nya vänner. Det har jag inte lyckats med idag. det innebär också att jag kommer avsäga mig vidare styrelseuppdrag i min nuvarande klubb.

Det blir givetvis en insats för att göra min bästa cykelvasa under 2019, året då jag SKA under 3 timmar. Nu börjar arbetet inför det målet!

Jag ska försöka dela med mig lite mer hör på bloggen kring min träning och det upplägg jag kommer köra på. Jag har plockat lite godbitar som skall utgöra min träningsplanering inför 2019.

Jag har investerat i en Monark som skall hålla mig sällskap under vintern och dessutom är jag anmäld och skall delta i en kurs kring kost/nutrition för prestation. Det skall bli superskoj att lära sig mer och finslipa och optimera för bättre prestation och resultat.

Sedan kommer jag köra på med löpning, simning, längdskidor och cykel för att bygga upp en fin form inför nästa år.

Så jag hoppas ni vill hänga med på lite kortare men mer nördiga inlägg framöver. Hör gärna av er!

2