Planeringen för cykelåret 2019 är igång. Jag har en god känsla i magen och det skall bli kul att kliva på ett nytt träning-år och förhoppningsvis göra bättre resultat än 2018. Det blir ett helt annat upplägg och annan typ av cykling, men det känns bra!

Jag har gått en intensivkurs i Träningsnutrition som var nyttig, det finns mycket att hämta genom att tänka mer på vad och hur man äter. Det ska bli spännande att försöka ta det lite längre och bli mer strikt.

Just nu är jag förkyld och har fått någon seglivad bacill av mina kära barn. Det är frustrerande att inte kunna röra på sig och få träna så som man brukar. De tär först när man inte kan träna som man saknar det som mest. Konstigt det där.

Jag har som mål att under vintern alternera min träning mer och inte bara nöta cykel/monark. Hur gör ni andra och vad tränar ni? Cykling, Löpning, Simning och skidor står på min agenda för hösten vintern.

En rolig nyhet kan jag bjuda på. Jag fick idag veta att jag blivit antagen att cykla för Team Utan Gränser CK. Det skall bli kul att ingå i en klubb som finns över hela Sverige och som stödjer ett gott ändamål. Det finns många inspirerande personer i klubben och de verkar dessutom hitta på mycket roligt.

Superskoj med nya cykelvänner och för nya kontakter!

6