Igår morse lyckades jag krasha med min cykel på en isfläck i början av ett distanspass. Jag ramlade 5 km hemifrån, jag kände redan när jag begav mig ut att jag borde lagt på vinterdäck, årets första riktiga natt-kyla och blöta väglag har gjort det riktigt halt. Jag ignorerade såklart känslan och fick nu sota för det.

Krashen inträffade när jag skulle cykla över järnvägsövergången i ope. Jag svängde lite lätt på plankorna/ribborna som ligger mellan spåren utan att tänka mig för. I svängen så släpper framhjulet och jag slår en sidovolt och ramlar md huvud och hand först rakt ner i backen.

Jag ställde mig upp och hade riktigt ont i både arm, ben och huvud men borstade av mig och trampade vidare. Jag kände att något inte var helt bra i handen då smärtan aldrig riktigt avtog. Jag fullföljde dock hela distanspasset på 65 km. Inte alls smart!

idag var jag till sjukhuset och kollade upp handen då den svullnat upp och det känns inte alls bra. Efter undersökningen kom de fram till att jag förstört ligament mellan finger och hand-benen.

Så nu blir det gips i 3 veckor och jag hoppas att jag slipper det efter bar 3 veckor, känns det inte bra kan det då bli ytterligare tre veckor. Riktigt ledsen att inte kunna fortsätta träningen som jag nu kommit in så bra i.

0