År 2016 i backspegeln

Nu är det den tiden på året när man skall försöka blicka bakåt och summera året som gått med ord. Det är inte det lättaste! Nedan är några av reflektionerna som jag tar med mig från året.

Gott nytt år till er alla.

Träning

Vilket fantastiskt träningsår det har varit. Jag har tränat riktigt hårt och har verkligen lagt alla de där extra timmar i gymmet och i sadeln. Jag har blivit mycket bättre och nått mina mål för 2016, nu blickar vi framåt och tar fram nya spännande mål för 2017. En liten shoutout till  en av mina topp tränings kompisar Helena som också nämns i filmen ovan, vi har sammanstrålat många gånger tack vare Happy Ride communityn.

I filmen kan man även se lite av min statistik från Strava, ja jag är en Strava knarkare. Statistiken är bara från tiden i sadeln, jag antar att jag har ca 90 timmar med regelbunden gym pass också.

Jag är riktigt stolt och glad över mina resultat i år!

Jag har köpt nya cyklar och har ansökt om en tävlingslicens för att ta min cykel-karriär längre under 2017. Jag längtar redan efter att få komma ut och tävla, träffa och hänga med alla fantastiska cykel personligheter runt om i Sverige.

Familj

Detta år har varit riktigt speciell på många sätt, sätt jag inte vill skriva om här. Det fina är att relationerna med min familj och barn har blivit mycket bättre under 2016. Jag försöker också att prioritera att vara mer med barn / familj, vilket känns bra.

Jag har försökt börjat prata mer och försöka att uttrycka all rädsla och ångest som har haft hängande över mig detta år. Ja, jag har haft ett riktigt mörkt och hårt år.

Jag har också vuxit i år och börjat lyssna mer på mig själv och min familj, det är en positiv effekt. Jag har anammat mindfullness och kommer att arbeta med att återuppbygga min självkänsla under 2017.

Arbete

I förra årets årskrönika skrev jag att jag skulle byta arbetsplats under januari, bytet till GDM visade det sig vara ett riktigt dåligt val och jag har inte alls blivit väl behandlad av varesig chefer, medarbetare eller bolaget i stort.

Jag vill inte skriva om det så utförligt här men det var ett riktigt dumt drag som har påverkat mig hela året och har varit den främsta orsaken till min depression och att jag mått dåligt.

Jag har nu sagt upp mig från min nuvarande position och jag hoppas att framtiden kommer att bli bättre.

Jag hoppas veeerkligen att 2017 kommer bli MITT år.

2
« »